Grup de Acustica si Vibratii, A&VGrup, Laborator, Laborator Acustica si Vibratii, Solutii de reducere a zgomotului, acustica, vibratii, analiza zgomot si vibratii, analiza acustica, zgomote, analiza zgomote, analiza in frecvente, frecvente, diagnoza, diagnoza acustica si vibratii, diagnoza vibro-acustica, diagnoza zgomote, monitorizare, monitorizare acustica, monitorizare vibratii, monitorizare zgomote, harti acustice, cartografiere acustica, cartografiere zgomote, holografie acustica, protectie acustica

Acustica&Vibratii Grup

Monitorizarea zgomotului ambiental
Masurarea zgomotelor si vibratiilor
Acustica incaperilor si cladirilor
Analiza si diagnoza semnalelor

dB-AVGrup - Acustica & Vibratii

Monitorizarea zgomotului ambiental

Instrumente de masurare:

Sonometre tip SOLO

SOLO liderul instrumentelor de masurare a sunetelor este conform cu cele mai recente standarde internationale in ce priveste masurarea nivelurilor de zgomot.
- Domeniu dinamic: 20-137 dB(A) / Clasa 1; 30-137 dB(A) / Clasa 2
- Modul Memorie SDHC-2GB
- Modul Audio-ascultarea inregistrarilor audio, analiza semnalelor sonore
- Communicare "Bluetooth" sau Modem GSM
- Timp de operare continuua : 24 ore (mod standard / 16 ore mod telecomanda)
- Telecomanda Pocket PC Win CET-M SOLO versatil, permite urmatoarele aplicatii:

- Monitorizarea sunetelor
- Analiza in timp real 1/1 si 1/3. octava
- Acuatica cladirilor T60
- Zgomot motoare vehicul
Sonometre Blue SOLO

Descarca mai multe detalii

Sisteme de monitorizare:

Oper@ pentru monitorizarea zonelor urbane, aeroportuare si industriale

Sistemul Oper@ constituit din statii de masurare a zgomotului, mobile sau fixe, care transfera prin intermediul mijloacelor de comunicare, datele solicitate, la o baza de date localizata pe o statie server la distanta. O suita de pachete software specializate sunt utilizate pentru administrarea optima si operationarea sistemului.
Raspunsurile la problemele de diminuare a zgomotului sunt bazate pe analize obiective a datelor acustice relevante.
Caractristicile acustice sunt descrise in standardele de masurare validate, acum foarte bine cunoscute ex., nivelul continuu echivalent ponderat pe curba A, LAeq, spectrele de 1/1 & 1/3 octava, indicii statistici, etc.
Statia de masurare Oper@ furnizeaza utilizatorului toate caracteristicile necesare unor analize detaliate privind nivelurile de zgomot monitorizate.
Oper@ - Monitorizare zgomot

Descarca mai multe detalii

Software predictie harti de zgomot:

CadnaA pentru realizarea hartilor de zgomot aeroportuare, industriale, rutiere si feroviare

Programul CadnaA este un program complex de predictie a zgomotului permitand constructia in 3D a hartilor acustice (urbane, aeroporturi, industriale etc.) un excellent instrument pentru calcularea hartior acustice si realizarea hartilor strategice permitand evaluarea imisilor de zgomot in conformitate cu reglementarile Directivei Europene EC/49/2002.

CadnaA - Harti de zgomot

Descarca mai multe detalii

Masurarea zgomotelor si vibratiilor in domeniul ocupational

Vib008 & dBMaestro Software

Vib008: -unitate de achizitie, de prelucrare a semnalului, de stocare a datelor şi transferul de date in masurarea vibratiilor umane ,-o singură comandă la distanţă de tip Pocket PC, dBA (8) necesara de a urmarii simultan5 instrumente Vib008, -tehnologia Bluetooth de comunicaţii -un instrument optim in respectarea Directivei Europene 2002/44/CE.

Performante generale:

- Masurare in timp real, simultană a nivelurilor de vibraţii (x, y, z), acceleraţie, vârf, vârf-vârf, factor de vârf, RMS, A (8 ), etc.
- Semnal de stocare (de prelevare a probelor programabil)
- Mână-braţ si/sau Corp-Intrg cu detector prezenta, alarma luminoasa
- Timp operare: 20 h
- Managementul configuraţiilor de măsurare
- Comentarii sincronizate, orale şi scrise
- Baza date pentru fişiere de măsurare

Descarca mai multe detalii

Dozimetru sonor Wed007 & dBLexd software

Solutia perfecta pentru monitorizarea expunerii individuale la zgomot conforma cu Directiva Europeana CE/10/2003 dBLexd software procesare date:

- In concordanta cu standardele NFS 31-084 (2002) & ISO 9612 (1997)
- Transferul sau importul sesiunilor de masurare
- Calcularea Lex,8h.
- Se raporteaza la incertitudini
- Rapoarte standardizate automate

WED007

Descarca mai multe detalii

Acustica incaperilor si cladirilor

Blue SOLO & Sursa de zgomot

Choralis raspunde noilor cereri legate de izolarea fonica, zgomotul de impact si zgomotul generat de echipamentele tehnice. Verificarea calitatii zgomotului cladirilor impune precizia perfecta a instrumentelor de masuarare.
01dB-Metravib ofera solutia tehnica ‘’modulara’’ care indeplineste toate cerintele legate de masurarea zgomotului cladirilor: sonomteru Blue SOLO cu comanda de la distanta dBSolo, sursa de zgomot (dodecadru) si sofware–ul dedicat dBati

Descarca mai multe detalii

Analiza si diagnoza semnalelor pe baza de software dedicat

PRO-W / PRO-WA – Inregistrare si analiza virbo-acustica

Un sistem rapid si usor manevrat PRO-W / PRO-WA este solutia pentru inregistrarea si analiza sunetelor si vibratii care raspunde tuturor problemelor aparute pe teren si/sau in laborator.

Aceasta solutie prezinta beneficii majore, in particular:
Capacitate de a functiona individual, oferita de telecomanda Pocket PC si de achizitile intrari-iesiri NetdB.
Achizitie inalta si putere de procesare data de soft-ul dBFA Suite, care il dirijeaza pe utilizator pana la sfarsitul

Descarca mai multe detalii

dBFA Suite - Software pentru inregistrare, analiza si post procesare

Inregistrarea semnalului simultan si multipla procesare si monitorizare in timp real, analaiza post-procesare (medierea de 1/n octave, 1/n ovctave vs. timp, media FFT, FFT vs. timp, FRF…), calculul de spectru si de semnal, spectograma color si in cascada, achizitii tacho, editarea semnalului, importarea de fisiere Teac/Sony si multe alte optiuni.

Aceast software dBFa Suite este compatibil pentru orice platforma hardware de sustinere 01dB-Metravib, care reazlizeaza analiza de sunet si semnale ale vibratiilor in timp real si in analiza off-line. Avand ca avantaj lunga experienta achizitionata, 01dB-Metravib a initiat pentru prima oara soft-ul 1.0 in 1990, dBFA Suita, compus din dBRTA inregistrand in timp real analiza si dBFA pentru post procesare, propune acum caracateristice standard si avansate departamanetului R&D, centrelor tehnice, laboratoarelor si birourilor industriale.

Descarca mai multe detalii

dBPower – Software pentru masurarea puterii sonore

Acest pachet de software care poate caracteriza puterea sonora bazata pe nivelurile de presiune acustica, este destinat pentru a fi compatibil cu urmatoarele standarde: ISO3741/ ISO3744/ ISO3745 / ISO3746 / EC Directive 2000-14-EC / ISO7779 / ECMA074. PRO si configurarea ADV(avansta) a dBPower care permite acoperirea necesitatilor unei game largi de produse.

Descarca mai multe detalii

dBJury - Software pentru evaluarea calitatii sunetului

Evalueaza calitatea sonora a produselor dumneavostra. dBJury da acces la o gama larga de inregistrari sonore pe o scala perceptual si da posibilitatea definirii sesiunilor si proceselor de ascultare care ii conduce pe utilizarori de-a lungul procesului de evaluare. Acest software este bazat pe comunicarea TCP/IP. De aceea, cateva evaluari pot fi realizate in acealsi timp in sesiuni asemanatoare/diferite pe PC sau Laptop. Nici o organizare specifica cum ar fi rezervarea unei camere, planificarea managementului, nu este necesara, ducand astfel la o reactivitate inalta in diagnoza si proiectarea produselor industriale.

Descarca mai multe detalii

dBSonic - Software pentru calitatea sonora

Verifica si imbunatateste calitatea sonora a produselor dumneavoastra.

Prin utilizarea lui dBSonic si beneficiile date de experienta 01db-Metravib NVH si a prishoacusticii avansate a Industriilor Cortex, realizezi eficient o diagnoza buna a calitatii sunetului.

Descarca mai multe detalii

dBVision - Sofware pentru Holografia Acustica

Pe scurt acest software impreuna cu echipamentele in dotare inregistreaza zgomotul cu imagini.

Profitand de acuratetea de neegalat a Nearfield Acoustic Holography (NAH) pentru stabilirea partilor slabe ale identificarii zgomotului in produsul dvs.

dBVision este dedicat imagisticii acustice (presiune si intensitate) bazata pe holografia tehnica.

dBVision da posibilitatea localizarii sursei cu o rezolutie spatiala pe care numai holografia o poate depista.

Intensitatea sonora si puterea partiala pot fi derivate pentru a realiza o esalonare a componentelor sonore, de aceea dBVision este un instrument puternic pentru realizarea unei game largi de produse.

Descarca mai multe detalii


2009 © Copyright Acustica & Vibratii Grup SRL. Toate drepturile rezervate.